Itkeekö vauva vatsakipuja? Varaa aika lempeään vyöhyketerapiaan

Ota yhteyttä ›

Koliikkihoidot vauvoille, Turku

Koko kehon vyöhyketerapiaa eli refleksologiaa voidaan soveltaa aikuisten lisäksi pienten vauvojen käsittelyyn ja erityisesti koliikkihoitoihin.

Koliikki on ikävä vaiva, joka kuormittaa sekä oireilevaa vauvaa että vauvaa hoitavia vanhempia. Jos koliikki vaivaa, vanhempien ei tarvitse odottaa, että ikävä vaiva menee ohi itsekseen, vaan on hyvä lähteä hakemaan apua esim. vyöhyketerapiasta.

Koulutetun refleksologin antama hoito on turvallista ja hellävaraista, sillä käsittely tapahtuu aina kiireettömästi ja vauvan ehdoilla. Usein se tuottaa vauvalle myös suurta mielihyvää.

Koliikkihoidot tehdään vauvan kotona, varaukset puhelimitse:
Annukka 0400 744 233
Malla 0400 456 716

Ota yhteyttä ›

Vyöhyketerapiasta hyviä kokemuksia koliikin hoidossa

Koliikin hoidosta vyöhyketerapian avulla on erinomaisia kokemuksia: 1-6 hoitokertaa riittää yleensä koliikin nujertamiseen ja helpottamaan vauvan oloa.

Ensimmäiset hoidot pyritään antamaan 1-2 päivän välein, kokemusten mukaan teho on silloin parhaimmillaan.

Äidille annettavat kotihoito-ohjeet ja mahdollinen ravintoneuvonta saattavat myös rauhoittaa kokonaistilannetta.

Varaa aika ›

Mistä koliikki johtuu?

Sitä, mistä koliikki johtuu, ei ihan tarkkaan tiedetä ja syitä voi olla monia. Yksi syy voi olla vauvan ruoansulatusjärjestelmän kehittymättömyys ja toiminnalliset häiriöt. Myös imettävän äidin ruokavalio saattaa aiheuttaa koliikkia.

Myös äidin sairaudet ja mahdollinen lääkitys voivat olla koliikin aiheuttajia. Koliikki saattaa myös olla perinnöllistä.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika