Vauvahierontaa Baby Balance® -tekniikalla

Baby Balance® -vauvahieronta

Mikä on Baby Balance®?

Baby Balance® -vauvahieronta on anatomisen tarkkaa hierontaa, jossa hyödynnetään tietoa faskialinjoista ja faskioiden toimintaperiaatteista. Se sisältää myös sulattelevaa painallushierontaa ja hyödyntää vauvan omaehtoista liikettä ongelmakohtien hoidossa. Hoidossa erityistä huomiota kiinnitetään hengityksen normalisoimiseen, rankaa ympäröivien faskioiden, nivelalueiden ja pään hoitoon.

Baby Balance® -vauvahieronnalla pyritään etsimään ja hoitamaan kehosta epätasapainotiloja, jotka aiheuttavat itkuisuutta ja muita vaivoja vauvalle. Lisäksi vyöhyketerapialla ja akupainannalla tuetaan elinjärjestelmiä. Koko kehon hieronta sisältää myös ruoansulatusjärjestelmän, pallean, selän, niskan ja pään heijasteiden vyöhyketerapeuttisen käsittelyn jalkapohjista, sekä tarpeen mukaan muitakin alueita.

Ensimmäisen hierontahoidon yhteydessä äidille tehdään laaja haastattelu raskaudesta, synnytyksestä, vauvan ja äidin olosta sekä perheen nykytilanteesta, jotta vauvan oireilun mahdollisista syistä saataisiin mahdollisimman monipuolinen kuva.

Hoitotapa tuo suuren avun usein jo 1-3 hoitokerralla. Kokemuksen mukaan yli 90 % vauvoista on oireettomia, rentoja ja tyytyväisiä 5 hoidon jälkeen, oli hoitoon tulon syy sitten mikä tahansa. Baby Balance® -tekniikalla hoidetut vauvat ovat saaneet apua mm. vatsavaivoihin, koliikkiin, refluksiin, yli- ja alijäntevyyteen, itkuisuuteen, rintaraivareihin, epäsymmetriseen liikkumiseen ja motorisen kehityksen viivästymiin. Myös tyytymättömyyteen ja kitinään, huonoon unirytmiin sekä hengityksen häiriöihin on tullut suurta helpotusta.

 

Baby Balance® -vauvahieronta tehdään vauvan kotona, varaukset puhelimitse tai sähköpostitse:

Annukka 0400 744 233 tai annakaisajatinvuori@gmail.com


 

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika